Home / SVE NOVOSTI / Henrik STENSON se polako vraca u formu

Henrik STENSON se polako vraca u formu

Secamo se , dve nedelje pre  Mastersa,   Svedjanin Henrik STENSON je otkazao njegovo ucesce na Houston Open zbog gripa.  U Augusti , bio je uvek bolestan i umoran ,  videli smo ga da je skracivao njegove treninge .   Tokom prvog kola , zalio se na vrtoglavice  i da su mu noge kao  jelly.  Na rupi br °13, “mislio sam da ce se onesvestiti ”, je izjavio  Gareth Lord njegov caddy .  “ Poceo je da tetura , onda sam udario do  14.”

Ali posle Mastersa,  ponovilo se, svestki br 3 je se ponovo razboleo , virus prenesen od njegovog sina koje je povracao…  I ponovo,  mucnine , umor nedelju i po …  Izgubio je  9 kg od januara…Ouch!

“Nemam posebnih ambicija ove nedelje .  Zadnje nedelje nisu prosle kao sto sam se nadao,  ali neke stvari se ne kontrolisu .   Sve sto mogu da uradim sada ,  to je da povratim ponovo zdravlje i nastavim da igram .   Sezona je js duga.  Ali ako sam trebao da budem bolestan na jednom Mastersu mozda je ovaj pravi , jer niko nije mogao da pobedi  Jordan SPIETH toliko su njegova igra i njegov   putting bili izuzetni.”

 

About LP

Golfeur passionné, je vous informe quotidiennement et reste à votre écoute.

Check Also

Rory izmedju dve frustracije

Pre pocetka turnira , Rory je opisao kao  “frustrirajuce” kurs na  Players, na TPC Sawgrass. ...

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée.

Vous pouvez utiliser ces balises et attributs HTML : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>