Golf Zone Serbie
Истакнут

Rory dirnut, ali ne i potopljen

Na WGC Cadillac Championship, svetski broj jedan je zavrsio osam udaraca iza pobednika  Dustin Johnson.  Mnogi bi se zadovoljili sa tim konacnim  rezultatom , ali on nije zadovoljan svojom performansom . Priznaje da je izmerio posao koji treba obaviti d d’être compétitif aa bi imao sansu da bude u formi na Mastersu u aprilu, jer pre te protiv performanse na  Doral, bio je promasio  cut na  Honda Classic.

Osetilo se da je bio nervozan zbog promasaja u igri . Osetilo se i razocarenje  na zadnjoj rupi, kad je stavio dve lopte u vodu .

« Moja igra nije skroz na svom mestu.  Uzimam nedelju dana i poboljsacu ono sto treba . Bilo je malo bolje u nedelju , ali nisam  jos  100%.  Dvoumim se pri izvodjenju odredjenih udaraca ,  zato sto osecam da nisam siguran .   Onda igram na sigurnost , sto me drzi dalje od zastava .   Kao prvo teze je  napraviti rezultat igrajuci stisnute ruke,   a zatim to nije moja igra.»

 

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *

Vous pouvez utiliser ces balises et attributs HTML : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>