Home / NOVOSTI / Koja zvezda je napunila na PGA TOUR 44 godine juce ?

Koja zvezda je napunila na PGA TOUR 44 godine juce ?

Phil Mickelson juče  je proslavio svoja 44 proleća . Prilika da se oda počast jednom od najboljih igrača na svetu . Pet Majeur je osvojio , Phil Mickelson je neverovatan igrač golfa , veoma cenjen , priznat i poštovan od strane svojih vršnjaka . Za skoro 20 godina , on je miljenik javnosti i publike. To je jedan od onih igrača koji prelaze jedan sat ili više posle da potpisuje autograme . Šta god je igrao -7 ili  +10 , to će učiniti sa istim entuzijazmom i istim osmehom . Sa 47 profesionalnih pobeda Phil je jedan od onih igrača koji su uticali na čitavu generaciju , a 44 godina je i dalje na vrhu !

Mozda nije dobitnik  ovogodišnjeg US Open , u svakom slučaju mogao je proveriti  kao na  svakom  turniru koliko je popularan .

Srećan rođendan Phil !
A ako nikada niste videli ovog levaka u igri , pogledajte ovaj video koji prikazuje neke od njegovih najboljih golf udaraca.

 

About Team GOLF ZONE

Golfeur passionné, je vous informe quotidiennement et reste à votre écoute.

Check Also

Rory izmedju dve frustracije

Pre pocetka turnira , Rory je opisao kao  “frustrirajuce” kurs na  Players, na TPC Sawgrass. ...

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée.

Vous pouvez utiliser ces balises et attributs HTML : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>