Image
Golf Zone Serbie
Истакнут

Nema US OPENA za Tiger WOODS

Prema zadnjim novostima,  Tiger WOODS neće biti oporavljen od njegove operacije  da bi ucestvovao na  US OPEN  Pinehurts sledeceg juna . To je bar ono što je rekao  njegov blizak prijatelj Notah BEGAY prošlog ponedeljka na CBS :

” Ja sam bio u kontaktu sa Tiger  ove sedmice ,  bio  je razočaran da ne bude u Augusta , on je verovatno gledao turniru na TV-u . Mislim da će biti potrebno najmanje 90 dana za ukupnu cikatrisaciju, neće uzeti rizik da se ponovo povredi zbog ranijeg povratka . Tako da ne učestvuje u US Open ”

BEGAY , pobednik četiri puta na PGA Tour , sada je konsultant za Golf Channel . Njih dvojica su upoznali u Stanfordu i ostali suveoma bliski .

Tigar  se verovatno vraća ovog leta , nije dao konkretan datum . Imajte na umu da je po prvi put od 1997  propustio večeru šampiona ,koja je  održana  u utorak pre takmičenja.

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *

Vous pouvez utiliser ces balises et attributs HTML : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>