Golf Zone Serbie
Истакнут

Abu Dhabi : Saadiyat : nazvano « ostrvo srece »

SBGC Central mr

Sedam minuta samo od centra grada Abu Dhabi i dvadeste minuta od internacionalnog aerodroma ostrvo
Saadiyat, sa povrsinom od 27 kvadratnih kilometara , postaje svetska referenca u pogledu kulture. Spektakularni projekti su u nastajanju. Najveci muzeji sveta se naseljavaju, Nacionalni Muzej Zajed, ali takodje Guggenheim d’Abou Dhabi, i naravno otvaranje Louvre Des Sables je predvidjeno 2016. Ambiciozni program da bi se od ostrva Saadiyat napravio turisticki i kulturni  centar od dinamizna Abu Dhabi.
Za nas golfere u srcu ostrva, remek delo izvrsnosti projekta.Otvoren 1 marta 2010, zelen u sred pustinje, okruzen persijskim zalivom i predivnim plazama sa belim peskom.
Saadiyat Beach Golf, je dobila naziv za  » najbolji teren za golf », u Abu Dhabi,za ceremonije CNBC Award 2009 i « najbolji teren za golf » na bliskom istoku i Africi za vreme iste ceremonije 2010.
Mali izvestaj zadovoljsta i udobnosti golfa u jedinstvenom okruzenju.
Nakon nekoliko loptica zagrevanja, na osvetljenom i divnom practice, pozvani ste od strane startera da se pridruzite za vas odlazak. Odvezeni ste do vasih kola gde vas cekaju dve kutije novih loptica i sveza voda.  N a tee od rupe 1 , otkrivate panoramu koje nosi poredjenje sa najlepsim golfovima sveta.
Ukratko luksuzni servis, gde nista nije prepusteno slucaju, od pocetka do kraja vase trke.Gladni? Zedni? Prirodna potreba?nema problema. Na sve tri rupe naci cete prirodnu « oazu », za jelo, pice ili da se izolujete ako vam je potrebno.
Tehnicki parkur je zavrsen.Strme i brdovite , prvih devet rupa zahtevaju preciznost. Duze i sire, rupe u povratku ce vam omoguciti da uzivate vise u duzini lopte. Ali pazite! Dobar skor na Saadiyat, cak iako ste iskusni,moracete pregovarati sveprisutne bunkere, verovatno cete imati priliku da ih osporite, jer su na broju 67 . Stavise izvolite opis Saadiyat, 3 hektara, jedan Par 72,sa 3 jezera, 67 bunkera. Crni tees 7 137 metara, zlatne tees 6 645metara, plave tees 6 156 metara,bele tees 5 479 metara, crvene tees 4 837metaara.
Sto se tice estetske perspektive, oduzimaju dah.Na ovom parkur, uz postovanje zivotne sredine, mozda budete imali srece ako odete do rupe 5 da vidite delfine kako plivaju. I cak ako su se sakrili tokom posete, uzivacete u panoramskom pogledu na Arapskom zalivu.
Da sumiramo nas boravak na Saadiyat, jedno izuzetno lepo iskustvo golfa, u jedinstvenom okruzenju i udobnosti.
Za vise informacija o golfu   kliknite ovde

 

 

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *

Vous pouvez utiliser ces balises et attributs HTML : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>