Golf Zone Serbie
Истакнут

Ekstremni 19ti : stav 3 u potpunosti

Zamislite stav 3 je najvisi na svetu, tee sa tee polaskom koji sa nalazi na 430m iznad greena, iznad planine Hanglip. Izmedju pocetka planine i greena ima tacno 400m.
S golferske tacke gledista,to je jedan prema 3 od 437yards sa vertikalnim padom od 470 yards, tj. udarca od 260-270 yards zbog nagiba. Udarac u golfu koji prkosi uobicajenim zakonim u golfu. Kako loptica moze napraviti jednu takvu putanju ?

Obicno zvana extremna 19sta,ta rupa je velika atrakcija Juzno Africkog golfa. Ali takvo iskustvo nije dato.
Za jedan green fee 18 rupa:  70 dolara po osobi.
Da bi se igrao extremno 19:  1 060 dolara  po grupi od cetiri.
Mislite da je to skupo? N e toliko obzirom na pogodnosti, ne toliko jer je u prvom vremenu potreban uspon .  Peske? Sretno! Krenite ranije..ne, ne helihopter ce doci po vas i ostaviti vas, i spustiti vas posle vaseg udarca. A da bi dozivljaj bio za pamcenje, otici cete sa rukavicom i kacketom kao suvenir, ali takodje sa DVD-om vase rupe!  Za cenu, igraci imaju  da udare sest loptica opremljene sistemom trackinga , sto vam omogucava da pratite putanju od svakog od vasih udaraca. Zaista, 430m iznad greena, imate sve sanse da izgubite lopticu iz vidika…..

I za snove igrace koju prave experiment, nagrada je milion dolara ako napravite jednu rupu u jednom.Niko nikada nije dobio opkladu,medjutim, osam igraca su vec birdi i 96 pars su zabelezeni. Padraig HARRINGTON da to realizuje 2008  a najveci rezultat je bio 23 ( ali tu ne znamo ko je).
Krajne iskustvo , bizarno, jedinstveno vas ceka na toj 19 toj rupi Juznoafrickog golfa

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *

Vous pouvez utiliser ces balises et attributs HTML : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>